Gezdik Ortaokulu


Vizyon: Kendi değerlerimiz ve kültürel kodlarımızla birlikte insanlığın ortak kazanımları olan evrensel değerleri özümsemiş, kendine güvenen, çok kültürlü, başarılı, yaşadığımız hayatı yorumlayabilen, yaratılanı ‘Yaradan’dan ötürü seven, tabiatı tahrip değil imar eden, sorun değil çözüm üreten, farklılıkları doğal zenginlik kabul edip bunlardan yararlanmayı hedefleyen; insana, düşünceye, özgürlüğe, ahlaka, kültürel mirasa saygı duyan, mesleğinde önder, sorumluluk sahibi fertler yetiştirmek ve kurumsal kimliği ve sunduğu hizmetlerle örnek alınan bir kurum olmayı başarmaktır.

Misyon: Milli Eğitim Temel Kanununda yer alan genel ve özel amaçlara uygun olarak; Sağlam karakterli, dürüst, kuvvetli bir vatan ve millet sevgisi olan, insani, milli ve ahlaki değerlerle donanmış, ülkesine yararlı, okuyan, inceleyen, araştıran, mili ve evrensel değerleri tanıyan benimseyen, araştırmacı, sorgulayıcı, kendi ayakları üzerinde durabilen, kendi düşüncelerini savunurken başkalarının düşünce ve haklarına saygı gösteren, görev ve sorumluluklarının bilincinde olan öğrenciler yetiştirmek.

Başarılar: YILDIZ ERKEKLER ATLETİZM İL.2.Sİ YLDIZ ERKEK ORYANTİRİNG İL 2.Sİ YILDIZ KIZ ORYANTİRİNG İL 2.Sİ KÜÇÜK ERKEKLER ORYANTİRİNGİL 3.SÜ BİLEK GÜREŞİNDE-üç tane ÖĞRENCİMİZ İL. 1. Sİ oldu. -üç tane ÖĞRENCİMİZ İL. 2.Sİ oldu. -iki tane öğrencimiz İL .3.SÜ oldu

Saatler: 08.10 14.20
Isınma: MERKEZİ KALORİFER
Bağlantı: Yok
Yabancı Dil: İNGİLİZCE
Servis Bilgisi: İlçe MEM tarafından görevlendirilen Öğretmen ve Öğrenci Servislerimiz bulunmaktadır. Ayrıca kendi araçlarımızla gidiş-geliş yapılmaktadır.
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 05537250255

Belgegeçer - 0

Eposta - Göndermek için tıklayınız

WEB - https://gezdikortaokulu.meb.k12.tr

Adres - Yaban Köyü Gezdik Mezraası Viranşehir/ŞANLIURFA

Öğretmen :7
Öğrenci :120
Derslik :4
Kütüphane Kitap Sayısı :220
Öğretim Şekli :TEKLİ ÖĞRETİM

Yerleşim Yeri - Yaban Köyü Gezdik Mezraası Viranşehir/ŞANLIURFA

Adres - Yaban Köyü Gezdik Mezraası Viranşehir/ŞANLIURFA

Ulaşım Taşımalı ve Normal Eğitim

İl/İlçe Merkezine Uzaklık ilçe merkezine yaklaşık 12km